الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

پبشنهاد نجومی رضاوند به استقلال| جدایی کلید خورد

  • کد خبر: ۲۳۷۴۷۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
  • ۱
پبشنهاد نجومی رضاوند به استقلال| جدایی کلید خورد
با توجه به پیشنهاد بالایی که آرش رضاوند به باشگاه استقلال داده، احتمال تداوم حضورش در این باشگاه کاهش یافته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درباره ماندن یا نماندن آرش رضاوند در استقلال حرف و حدیث‌های بسیاری به گوش می‌رسد و تکلیف این بازیکن با استقلال هنوز روشن نیست. برخی از تصمیم گیران استقلال اعتقاد دارند باید بازیکن بهترین در پست رضاوند جذب شود و از طرفی نکونام همچنان معتقد است که این بازیکن می‌تواند به او در فصل بیست و چهارم کمک کند. با توجه به اینکه مدیران استقلال نیز ناچارند بر اساس لیستی که نکونام به آنها داده جلو بروند و سرمربی استقلال هم نام این بازیکن را در فهرست خود قرار داده، مدیرن باشگاه استقلال اقداماتی در راستای تمدید قرارداد با این بازیکن انجام دادند که موفقت آمیز نبود.


گفته می‌شود رضاوند در قدم اول مذاکرات پیشنهادی داده که موجب عقب نشینی مدیران باشگاه استقلال شده است. روایت‌های متعددی درباره پیشنهاد رضاوند داده شده است. صحبت از ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان دستمزد برای یک فصل است که اگر این موضوع صحت داشته باشد باید با قطعیت اعلام کرد که این بازیکن در استقلال نخواهد ماند، چون حامیان آن چنانی هم در باشگاه ندارد و فقط به خواست نکونام با او مذاکره شده است.  

قرار است تکلیف این بازیکن نیز در روز‌های آتی روشن شود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امید
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
0
0
سی هزار تومان از سرش زیاده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->